Standen

 

HORSE STANCE

De voeten staan ongeveer twee keer schouderbreedte uit elkaar. Men zakt naar beneden totdat de bovenbenen parallel ten opzichte van de bodem staan. De vuisten zijn bij de heupen. Het gewicht is op beide voeten gelijk.

LONG STANCE

Buig je rechterbeen totdat het parallel ten opzichte van de bodem staat. Je linkerbeen is gestrekt. De linker vuist bevind zich bij de heupen, strek je rechterarm naar voren en buig de hand naar achter. Het gewicht is 70% op de rechtervoet en 30% op de linkervoet.

SCISSOR STANCE

Kruis de benen en zak naar beneden. Je linkervoet is plat op de bodem en van je rechtervoet is de hiel omhoog. De armen zijn zijwaarts uitgestrekt. Het gewicht is 75% op de linkervoet en 25% op de rechtervoet.

CAT STANCE

Zak zo diep mogelijk naar beneden en zet je rechtervoet los op de bodem de hiel omhoog. De rechterarm is gestrekt en de linkerhand bevind zich voor de borst. Het gewicht is 100% op de linkervoet.

CRANE STANCE

Ga op je linkervoet staan en til je rechterbeen omhoog. De linkerarm is boven het hoofd en de rechterhand is bij de heupen. Je kijkt naar rechts.

 Design by