Jeugd

De jeugd heeft tegenwoordig een zinvolle compensatie tegenover de school nodig, om hun gedachten gewoonweg op iets anders te brengen, iets waar ze zich helemaal in kunnen uitleven.
In het Shaolin Kung Fu kunnen zij hun weg vinden voor een evenwichtige verhouding tussen school, sport en vrije tijd.

De training is een goede uitlaatklep voor de jeugd, ze kunnen hun energie vrije loop laten en hun natuurlijke streven naar beweging nakomen.
Door de nieuwe en vreemde bewegingen leren de kinderen met hun lichaam om te gaan, zij stoten aan hen lichamelijke en geestelijke grenzen en verbeteren deze.

Door oefeningen wordt de ademhaling, het spierstelsel en de lenigheid verbeterd. Door het intensieve training wordt het zelfvertrouwen en concentratievermogen versterkt.

Bij de partneroefeningen en later ook in de freefight leren zij fair, attent en verantwoordelijk met elkaar om te gaan.

Tijdens de Kung Fu opleiding wordt aandacht besteed aan rekoefeningen, conditie- en krachtoefeningen, hand- en voettechnieken, het oefenen van vormen en freefight.

Iedereen leert vanzelfsprekend na zijn eigen niveau, de een iets sneller de andere misschien iets langzamer, zodat zich iedereen vrij ontplooien kan zonder enig dwang.

Heb je interesse en je bent 12 jaar of ouder kom dan langs voor een gratis proeftraining, neem wel een T-shirt en sportbroek mee.
Verdere informatie en een inschrijvingsformulier verkrijg je bij de trainer.Design by